Tuesday, 19 June 2012

[PECAH RAHSIA] Bagaimana Michael Jackson buat tarian sendengkan badan tanpa jatuh

          Admin percaya mesti ramai peminat Michael Jackson kat luar sana..tapi admin nak share ngan korang semua rahsia MJ buat tarian sengetkan badan macam dalam video klip Smooth Criminal..Mesti korang pelik kan macam mana MJ boleh buat aksi macam ni melawan titik graviti badan...sebenarnya itu semua helah semata-mata kerana sesiapa sahaja yang membuat aksi demikian tanpa bantuan apa-apa adalah mustahil..Jom kita tengok dan bongkar rahsia ini dan mungkin korang pun boleh jadi macam MJ !!!...haha





Lihat Video pula

Ok..sekarang jom kita tengok macam mana trick ni dibuat..sebenarnya trick ni telah dipatenkan tapi sekarang dah tersebar...jom tengok macam mana diorang buat ok..

 
Kasut yang dibuat khas dengan terdapatnya ladam / soket untuk disangkutkan pada tomol, penyangkut di atas pentas...korang tengok kat tengah tapak kasut tu ade slot berbentuk V untuk menyangkut...

 




 Yang ni plak tombol / penyangkut yang dibuat di bawah pentas:
 

Haha...lepas ni korang boleh la try pulak ok....!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SHARE

Blog Archive

disable copy content